Home

Werkzaamheden

See the benefits

Curabitur molestie leo in sagittis tempus. Curabitur facilisis blandit sem. Vestibulum vulputate ornare diam. Curabitur molestie leo in sagittis tempus.

Quick Delivery
Outstanding Quality
First Class Support
Experts in Field
30 Day Guarantee
Airco's

Door de klimaatverandering op aarde heeft u wellicht al gemerkt dat de zomers steeds warmer en de winters steeds kouder worden.

Lees meer
Water ontharder

Een waterontharder zorgt ervoor dat de hardheid van het water verminderd wordt door deze ionen uit het water te filteren.

Lees meer
CV-Systemen

Ongeveer 85% van de cv installaties is niet of verkeerd ingeregeld, dat resulteert in slecht comfort en/of een te hoog gasverbruik voor uw woning.

Lees meer
Warmtepompen en hybride warmtepompen 

Een warmtepomp kan op een duurzame mannier een hoog comfort geven, in zowel de woning opwarmen als het tapwater.

Lees meer
Loodgieter werkzaamheden

Ruikt u gas? En weet u niet waar het vandaan komt? Of heeft u last van riool vliegjes en wilt u het opgelost hebben?

Lees meer

Airco's

Waarom zou ik een airco willen?

Door de klimaatverandering op aarde heeft u wellicht al gemerkt dat de zomers steeds warmer en de winters steeds kouder worden. Een airco is een perfecte oplossing om de hete zomers tegen te gaan en tevens in de winter de ruimte snel te verwarmen.

Met de merken Mitsubishi en Daikin heeft u altijd een fluister stille en energie zuinige airco in huis. Zo zijn zijn er een veel tal van opties en configuraties  waarmee wij de installaties op maat kunnen maken voor uw woning.

Zie hier ons aanbod in airco's
Airco onderhoud?

Net als uw cv-ketel, ventilatie en diverse apparaten heeft uw airco ook onderhoud nodig. Wilt u de airco zuinig en efficiënt laten werken laat deze dan jaarlijks reinigen door Breejo.

Water ontharder

Wat is een water ontharder?

In de volksmond wordt water met veel calcium- en magnesiumionen ook wel ‘hard water’ genoemd. Een waterontharder zorgt ervoor dat de hardheid van het water verminderd wordt door deze ionen uit het water te filteren. Op deze manier ontstaat er zacht water. Het voordeel van zacht water is goed zichtbaar in jouw badkamer en keuken. De douchewand blijft vrij van kalkaanslag, jouw kranen blijven glimmen en het koffiezetapparaat hoeft niet langer ontkalkt te worden. Ook wordt de smaak van water, koffie en thee verbeterd. Is het ook voelbaar anders? Zeker, tijdens een douche of het wassen van je handen voel je het verschil met hard water. De afwezigheid van kalk zorgt dat jouw huid minder te verduren krijgt en biedt dus voordelen voor mensen die last hebben van eczeem en psoriasis. Je ziet, proeft en voelt het verschil.

De voordelen van een waterontharder ?

Geen kalk aanslag in badkamer of keuken. Water zijdige apparaten zoals: koffiezetapparaat, wasmachine, vaatwasser enz. gaat langer mee, en heeft minder onderhoud nodig. De smaak en gevoel van het drink water verbeterd. Helpt tegen eczeem en psoriasis.

100%

Kalkvrij

24

uur per dag

CV-Systemen

Een nieuwe cv ketel aan schaffen doet natuurijk niet elke dag. Wij bij Breejo begrijpen dat u vervaring krijgt door alle aanbevolen merken en type cv ketels. Wij geven u vrijblijvend  advies en denken met u mee voor de beste cv ketel. 

CV-ketel onderhoud

Onderhoud van u cv ketel is belangerijk. Niemand zit te wachten om in de kou te zitten of zonder warm water. Laat daarom u cv ketel onderhouden door Breejo. zorg dat uw cv ketel goed word onderhouden zodat de cv ketel zo efficent mogelijk werkt.

CV-optimalisatie

Waterzijdig inregelen
Waterzijdig inregelen, wat is dat? Waterzijdig inregelen is het in balans brengen van uw cv-installatie. Het zorgt er voor dat het warme water op een goede manier over de radiatoren wordt verdeeld. Het inregelen is een eenmalige handeling en kunt u honderden euro’s per jaar besparen.

Waarom is water zijdig inregelen nodig?
Ongeveer 85% van de cv installaties is niet/verkeerd ingeregeld, dat resulteert in slecht comfort en/of een te hoog gasverbruik voor uw woning. Door de precieze hoeveelheid cv-water door de radiatoren te laten stromen creëer je het hoogste comfort en de laagste gasrekening. Bij een slecht ingeregeld cv-systeem met koude ruimtes wordt er meestal een grotere radiator gekozen door de installateur. Dat is helemaal niet nodig. Een radiator is bij de bouw namelijk precies afgestemd op het volume van de ruimte. Een grotere radiator gaat in de meeste gevallen het probleem niet oplossen. Daarvoor moeten we de CV waterzijdig inregelen.

Bij het optimaliseren van uw cv-sytseem wordt er niet alleen naar de radiatoren gekeken, ook uw cv-toestel zelf en eventueel transportpompen bij het vloerverwarming circuit. Om niet alleen gas te besparen maar ook energie.

Hoog comfort in uw woning
Besparing tot wel 30% op uw gasrekening
Geen koude ruimtes meer in uw woning

Warmtepompen & Hybride warmtepompen 

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp zorgt voor een duurzame manier voor het verwarmen van uw woning en tapwater. Warmtepompen onttrekken met de warmte wisselaar warmte uit de lucht, deze warmte wordt doormiddel van een proces met koudemiddel (vergelijkbaar met airconditioning of koelkasten) ,Door de warmte pomp naar een hoge temperatuur gebracht en word vervolgens gebruikt om uw woning en tapwater mee te verwarmen. Vaak is een warmtepomp onderdeel van een hybride systeem waarin de cv-ketel als back-up functioneert.

Waarom een warmtepomp of hybride systeem?

Er zijn 2 belangrijke redenen voor het kiezen voor een warmte pomp of hybride systeem: Het milieu en uw portemonnee. Het systeem zorgt voor een flinke besparing op gas, dit betekend minder CO2-uitstoot en een aanzienlijk lagere gas rekening. Ook kan het kiezen voor een warmtepomp er voor zorgen dat het energie label van de woning verbeterd, wat kan resulteren in verschillende subsidie regelingen die van toepassing zijn op een warmtepomp. Waardoor u de investering vaak binnen een aantal jaar terugverdiend.

Zorgt voor verlaging in gasverbruik
Vermiderd CO2 uitstoot
Lagere energierekening 
Subsidie op de aanschafkosten
Vraag hier een gratis offerte aan

Loodgieters werkzaamheden

mocht uw gas, water of afvoer leiding lekken. Twijfel niet en laat het professioneel oplossen door één van de vakmannen van Breejo.

Ruikt u gas? En weet u niet waar het vandaan komt? Of heeft u last van riool vliegjes en wilt u het opgelost hebben? Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Altijd een prijs indicatie voor de monteur begint, netjes en snel opgelost.

Contact ons

Read ratings of our satisfied clients

Curabitur molestie leo in sagittis tempus. Curabitur facilisis blandit sem. Vestibulum vulputate ornare diam. Integer vitae nisi sit amet velit congue dignissim.

Read the ReviewsOr speak with our support